Veteranbrannbiltreff i Skien 2018

Skien brannvesen feirer 150 års jubileum, og i den forbindelse innvitere de til veteranbrannbil treff i Skien 1.-3. juni 2018.
Skien brannvesen ønsker velkommen til en hyggelig helg med vakre biler og hyggelige mennesker. Vi har lagt alt til rette for en flott helg  med masse opplevelser. Det blir mange medarrangører denne helgen så vi satser på å fylle byen med masse folk.
Da nærmer det seg, og vi gleder oss til å ta imot (nå nesten 40) alle flotte biler og hyggelige mennesker fra nært og fjernt. Påmeldingen er god, men vi ønsker oss enda flere så spre budskapet.

På vei til OsloOslo brannvesen og Brannmuseet i Oslo inviterte til Veteranbrannbiltreff i juni 2016 i Oslo.
Stavanger brannbilklubb ville stille mannsterke, og stilte med 10 deltagere og 6 veteranbrannbiler.

Det er ikke alle biler som har muligheter til å klare kjøreturen til Oslo. Derfor var det 2 biler som ble fraktet på lastebil eller tilhenger. Peter Pirsch ble fraktet på semitrailer fra Grødem transport, mens Willys / Ford ble fraktet på tilhenger etter Scaniaen.

thumb porsgrunn - stigePorsgrunn blir åsted for østlandets største brannbiltreff i 2014!

Pinsehelgen 6. - 9. juni 2014 er en stor motorfestival med bla brannbiltreff, Grenland Grand Prix - båtrace, Bil og Mc utstilling, motor i senturm 100 år, bruktmarket, osv.Veteranbrannbiltreff 8.-10.-mai 2015 Kristiansund brann og redningsvesen
inviterer til veteranbrannbiltreff 8.-10.-mai 2015

thumb VolvoOm du har en Volvo eller er interessert i Volvo er dette dagen å ta turen til Bryne.
Kverneland Bil  inviterer til Volvo-treff  27.April.kl.11-15 for alle typer Volvo .
Treffet/utstillingen blir på parkeringsplassen til kjøpesenteret M44, som ligger rett  nedenfor vårt anlegg.

Veteranbrannbiler
Postadresse: Storevardvegen 2, 4056 Tananger     |   E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2015 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved